Ko smo mi?

Dve porodice, četiri brata

Investitor ovog projekta je firma VIS Izgradnja ali kao neko ko poštuje i neguje porodične vrednosti mi bi smo se ipak malo drugačije predstavili.

Mi smo dve porodice. Stepanović i Vuleta. Dva brata iz jedne, dva iz druge porodice na ovom projektu čine novu porodicu odnosno tim od četiri člana od kojih svako ima jasnu ulogu i značaj a svi zajednički cilj – krajnje kvalitetno rešenje, kao rezultat, koje će mnogim porodicama obezbediti dom i zadovoljstvo u njemu.

Poslovni uspesi

Osim porodičnih vrednosti koje svojim primerima pokazujemo u vidu nasleđivanja i unapređenja porodičnog biznisa, svakako, orijentisani smo i na profesionalne uspehe i odgovoran odnos prema svim projektima. Naši primarni biznisi “Livnica Levak” i štamparija “Đurđevdan”, inače poznati u Aranđelovcu i Srbiji, svakako glasno govore u korist prethodno navedenog.

Građevina…

Kroz dosadašnje poslovanje u navedenim preduzećima imali smo prilike da mnogo puta investiramo, izgradimo hiljade metara kvadratnih i kroz sve to primetimo greške, steknemo potrebna iskustva, odaberemo prave izvođače i izvedemo jasne zaključke kako se dolazi do kvalitetnog rešenja kada je izgradnja u pitanju.

Pred Vama je projekat od velikog značaja na kom dajemo sve od sebe a ukoliko još nemate poverenja u nas dođite da se upoznamo. Čekamo Vas!